ApartcelonaDays.com

Qui Som

Dues amigues barcelonines apassionades per la seva ciutat, montse-mariona-apartcelonadaysque després d'una llarga trajectòria en el món del turisme i, en concret dels apartaments turístics, han decidit crear l'empresa en la que sempre els hauria agradat treballar.

Una empresa de confiança, en la que tant el client com el propietari es puguin comunicar fàcilment. Una empresa que sigui capaç d'oferir un bon assessorament i rentabilitat a uns, i unes fantàstiques vacances als altres. Una empresa que tracti a cada persona com un individu diferent, amb els seus gustos i necessitats personals.

Entenem que cada client arriba a Barcelona amb unes condicions i expectatives diferents. Intentem sempre adaptar-nos a les seves necessitats i donar-los-hi resposta d'una manera personalitzada i eficient. Per això, a la nostra pàgina web trobaràn diferents tipus d'apartaments, adequats a tot tipus de públic, però amb un denominador comú: la qualitat. Per aquest mateix motiu, com a  professionales orientades al tracte personalitzat, hem creat una xarxa de serveis que cobrirà qualsevol necessitat que el client pugui tenir: organitzem diferents tipus de tours per la ciutat, rutes per altres punts emblemàtics de Catalunya, cursos de cates de vins, reserves en restaurants o compra d'entrades per a tot tipus d'events, serveis de neteja i de catering... Intentarem sempre satisfer qualsevol desitg que els nostres clients puguin tenir!

Cada propietari ès tambè una persona amb necessitats i expectatives particulars. El seu pis ès únic i diferent de tots els altres i cadascú vol llogar-lo per uns motius, períodes i en condicions diverses. Assessorem a cada possible propietari sobre la manera de adequar el seu pis al lloguer vacacional, sobre com obtenir la màxima rentabilitat i sempre, sempre, estem allà per solventar qualsevol dubte o malentès que pogués haver-hi amb els clients.

Apartcelonadays S.L. 2013

Top Desktop version